E-verhuur Woudenberg

Familieplezier dankzij e-Chopper met kinderzitje

×
Ga terug naar het overzicht

Direct reserveren

e-Chopper met kinderzitje

Veilig en comfortabel touren met kinderen

Veiligheid is altijd het belangrijkste, vooral wanneer er kinderen meegaan. Onze duo e-Choppers zijn hiervoor ontworpen. Kinderen vanaf 5 jaar oud gaan veilig en comfortabel achterop. Kinderen blijven goed op hun plek zitten door de rugsteun. Deze rugsteun is gemaakt van lekker zacht materiaal. Een e-Chopper met kinderzitje is ook uitgerust met voetstepjes. Deze voetstepjes zorgen ervoor dat kinderen stevig op zijn plek zit. 

De duo e-Chopper met kinderzitje is voorzien van zachte zadels en goede vering. Dit is essentieel om lekker lang te kunnen genieten van de tour. Tussendoor lekker de benen strekken tijdens een pauzemoment, om vervolgens weer heerlijk plaats te nemen op de fijne zadels. Echt lekker genieten.

Beperkte snelheid en helm op e-Chopper met kinderzitje

De e-Choppers hebben een maximale snelheid van 25 kilometer per uur. Zo is het voor iedereen veilig te besturen. Voor vertrek is er altijd de mogelijkheid om een rondje te testen. Dit testrondje maak je zonder overig verkeer op ons terrein. Hierdoor gaat iedereen lekker zelfverzekerd op pad met een kind achterop. 

Een e-Chopper met kinderzitje is daarnaast voorzien van duidelijke verlichting, zodat iedereen goed zichtbaar is. Voor jullie vertrekken krijgen jullie van ons een goedgekeurde helm mee. Het dragen van een helm is niet alleen erg veilig, maar tegenwoordig ook verplicht. Met de dikke banden van de e-Chopper bieden uitstekende grip. Hierdoor kunnen gezinnen heerlijk genieten van het buitenleven. Samen rijden op geweldige routes over verharde en onverharde paden.

De allerjongsten ook gezellig mee?

Kinderen vanaf ongeveer 1,5 tot 5 jaar kunnen ook mee. Voor kinderen in deze leeftijd is er de e-Fatbike met kinderzitje. Een e-Fatbike met kinderzitje heeft veel voordelen. 

  1. De jongste kinderen kunnen ook mee, waardoor het familieplezier compleet wordt.
  2. Er is geen helmplicht, al wordt het dragen van een helm aangeraden.
  3. De besturing van een e-Fatbike werkt hetzelfde als van een fiets.
  4. De bestuurder hoeft geen rijbewijs te hebben.

Jonge kinderen zitten erg comfortabel dankzij kinderzitjes van hoge kwaliteit. De e-Fatbike is speciaal aangepast voor het kinderzitje. De kinderzitjes worden hierdoor erg goed bevestigd aan de e-Fatbike. De veiligheid van de jonge kinderen is daarmee goed geregeld. 

De snelheid van een e-Fatbike bedraagt maximaal 25 kilometer per uur. Deze snelheid komt overeen met de snelheid van een normale elektrische fiets. Zo voelt het fietsen met kinderen achterop net zo vertrouwd als thuis. Door de stoere uitstraling van de e-Fatbike is de beleving voor het kind achterop ontzettend leuk. Samen met de familie de natuur in op stoere vervoersmiddelen. 

Spectaculaire route voor jong en oud

In onze omgeving zijn prachtige routes uitgezet. Ze zijn zowel leuk voor jong als oud. Met onze route Rondje Vliegveld ontspan je in prachtige natuur, en ontdek je het voormalige militaire vliegveld. Op het vliegveld is voor kinderen ontzettend veel te doen. Naast het militair museum is er veel te zien. Je rijdt op de e-Chopper met kinderzitje het indrukwekkende terrein over en ontdekt het hele vliegveld.

Met onze route rijd je zelfs over de voormalige landingsbaan, hoe gaaf is dat? Nadat de landingsbaan is gepasseerd rijd je over de rest van het terrein. Oude bunkers, opgestelde vliegtuigen, je vind het! Neem gerust een tussenstop om alles op je gemak te bekijken. Bij het maken van de route is er rekening mee gehouden dat hiervoor voldoende tijd is. 

Aan de landingsbaan zit een heerlijk paviljoen. In dit paviljoen maak je samen een welverdiende tussenstop. Lekker een hapje en een drankje met voldoende speelgelegenheid voor kinderen.  

Direct reserveren

Ga terug naar het overzicht
USP Actieradius

Actieradius

Onze elektrisch aangedreven tweewielers hebben een topsnelheid van 25km/h en een actieradius van maximaal 45km.

USP Duurzaam

Duurzaam

Onze E-Choppers zijn 100% groen. De accu’s worden opgeladen door middel van de zonnepanelen op ons eigen terrein.

USP Rijbewijs

Rijbewijs

Om onze e-choppers te mogen rijden dien je minimaal 18 jaar oud te zijn en minimaal 1 jaar in bezit te zijn van een geldig rijbewijs.

USP eten en drinken

Hapjes & Drankjes

Bij ons kun je warme en gekoelde dranken verkrijgen. Uiteraard kun je onderweg ook genieten op het terras van onze partners.

E-verhuur Woudenberg

06 – 22 04 00 10
info@e-verhuurwoudenberg.nl

Ons adres
Zeisterweg 53
3931 ME Woudenberg
Routebeschrijving

Openingstijden

* Telefonisch bereikbaar tot 20:00
** Reserveren op afwijkende tijdstippen voor groepen is in goed overleg mogelijk.

Maandag 09:00 – 21:00
Dinsdag 09:00 – 21:00
Woensdag 09:00 – 21:00
Donderdag 09:00 – 21:00
Vrijdag 09:00 – 21:00
Zaterdag 09:00 – 21:00
Zondag Gesloten

Gevestigd in Woudenberg

Hartje Nederland