e-Chopper Veluwe

Ontdek Nederland: E-Chopper Veluwe of toch de Utrechtse Heuvelrug?

×
Ga terug naar het overzicht
e-Chopper Veluwe

Utrechtse Heuvelrug indrukwekkender dan de Veluwe? 

Heeft de Utrechtse Heuvelrug net zo’n indrukwekkende natuur als de Veluwe? Absoluut. De Veluwe, met haar uitgestrekte heidevelden en dichte bossen, is zonder twijfel schitterend. Maar de Utrechtse Heuvelrug heeft haar eigen unieke schoonheid. Denk aan heuvelachtige landschappen en een prachtige mix van bossen, heide en zandverstuivingen. Terwijl je op je e-Chopper rijdt, ontdekt je telkens weer wisselende landschappen met elk hun unieke natuur. 

Kies jij minder toeristisch en meer rust?

Ondanks de indrukwekkende natuur en unieke omgeving is de Utrechtse Heuvelrug vaak minder druk bezocht dan de populaire Veluwe. Met een e-Chopper op de Veluwe zal het drukker zijn. Dit betekent dat je kunt genieten van meer rust en ruimte tijdens je e-Chopper rit op de Heuvelrug. De paden zijn minder druk, wat je de vrijheid geeft om op je eigen tempo het gebied te verkennen zonder voortdurend andere recreanten tegen te komen. Kom je aan bij een gezellig terrasje in één van de dorpjes? Dan is het daar uiteraard wel gezellig druk, maar dit is in de dorpjes. 

Welke omgeving is gezelliger? De Veluwe of de Utrechtse Heuvelrug? 

Met de e-Chopper de Veluwe of de Heuvelrug verkennen moet vooral een leuk dagje uit zijn. Kun je gezellig terrasjes pakken op de Utrechtse Heuvelrug? Zeker weten. Als je gaat kiezen tussen de Heuvelrug of e-Chopper Veluwe wil je wel weten waar je gezellig een tussenstop kan maken. Op de Heuvelrug vind je veel plaatsen met een gezellig dorps karakter. 

Kies voor het gezellige pleintje in Doorn met meerdere gezellige cafés. Geniet jij meer van de rust? Dan vind je aan de rand van de Kaapse Bossen een prachtig restaurant. Op de route over het vliegveld in Soesterberg heb je een prachtig uitzicht op de voormalige landingsbaan. Hier geniet je optimaal van jouw verdiende bakje koffie. Word je graag geholpen met een tip voor de leukste tussenstop? Vraag dit gerust voor vertrek, want op elke route weten wij er voor jullie wel één te vinden.

Zijn er speciale routes voor e-Chopper Veluwe of op de Heuvelrug? 

Met een netwerk van goed onderhouden paden en wegen biedt de Heuvelrug talloze mogelijkheden voor e-Chopper liefhebbers. Of je nu zin hebt in een kort tochtje of een uitgebreide dagtocht, er is voor ieder wat wils. Er hoeven voor e-Choppers niet persé speciale routes te worden uitgezet, omdat het een snorfiets is. Deze snorfiets mag op de fietspaden komen die voor snorfietsen zijn uitgezet. Ga je met een e-Chopper de Veluwe op? Dan kun je nog wel eens paden tegengekomen die voor e-Choppers zijn afgesloten.

Kom je een gezellige tour maken, dan kies je voor vertrek uit één van de routes die met zorg voor jou zijn uitgezet. Met zo’n route weet je zeker dat je alle hoogtepunten van de Heuvelrug zal ontdekken. Bezoek de dorpjes met onze route over de Heuvelrug, of neem een kijkje op het voormalige militaire vliegveld in Soesterberg. Houd jij van zoveel mogelijk natuur? Dan is de route over het Leersumse Veld een aanrader. Met deze route rijd je nagenoeg aan één stuk over prachtige paden door de natuur. Smalle bospaden wisselen af met goed aangelegde wegen door de natuur.

Conclusie: Ga voor minder drukte, meer gezelligheid en unieke routes

Dan kies je voor een e-Chopper rit over de Utrechtse Heuvelrug in plaats van e-Chopper Veluwe. Er is veel bijzondere natuur te ontdekken in omgevingen met bos, heuvels, heide en zandverstuivingen. Voor de gezelligheid bezoek je de dorpjes die je onderweg tegenkomt. Strijk neer op een terrasje of geniet van de rust op een bankje in het bos. De routes over de Utrechtse Heuvelrug zijn uniek te noemen vanwege de verscheidenheid aan natuur en bezienswaardigheden.

Direct reserveren

Ga terug naar het overzicht
USP Actieradius

Actieradius

Onze elektrisch aangedreven tweewielers hebben een topsnelheid van 25km/h en een actieradius van maximaal 45km.

USP Duurzaam

Duurzaam

Onze E-Choppers zijn 100% groen. De accu’s worden opgeladen door middel van de zonnepanelen op ons eigen terrein.

USP Rijbewijs

Rijbewijs

Om onze e-choppers te mogen rijden dien je minimaal 18 jaar oud te zijn en minimaal 1 jaar in bezit te zijn van een geldig rijbewijs.

USP eten en drinken

Hapjes & Drankjes

Bij ons kun je warme en gekoelde dranken verkrijgen. Uiteraard kun je onderweg ook genieten op het terras van onze partners.

E-verhuur Woudenberg

06 – 22 04 00 10
info@e-verhuurwoudenberg.nl

Ons adres
Zeisterweg 53
3931 ME Woudenberg
Routebeschrijving

Openingstijden

* Telefonisch bereikbaar tot 20:00
** Reserveren op afwijkende tijdstippen voor groepen is in goed overleg mogelijk.

Maandag 09:00 – 21:00
Dinsdag 09:00 – 21:00
Woensdag 09:00 – 21:00
Donderdag 09:00 – 21:00
Vrijdag 09:00 – 21:00
Zaterdag 09:00 – 21:00
Zondag Gesloten

Gevestigd in Woudenberg

Hartje Nederland