E-verhuur Woudenberg

Avontuurlijk uitje in bosrijke omgeving

×
Ga terug naar het overzicht
Avontuurlijk uitje

Avontuurlijk uitje in bosrijke omgeving

Je bent met je team opzoek naar een avontuurlijk uitje, maar je weet niet zo goed welke opties er zijn. Het is lastig om voor het hele team een avontuurlijk uitje te vinden die iedereen leuk vindt. Bij een avontuurlijk uitje denk je al snel aan een sportief uitje. Niet iedereen zit erop te wachten om van het uitje een sportieve activiteit te maken, maar jullie willen als team ook niet graag stil zitten. In deze blog laten we jullie kennis maken met de avontuurlijke uitjes die jullie als team kunnen doen, die geschikt zijn voor het hele team.

Stoere e-Fatbikes met of zonder ondersteuning

Een avontuurlijk uitje is vaak een sportief uitje. Het is dus leuk om op de fiets te springen en op pad te gaan. Bij ons huur je fietsen met dikke banden die geschikt zijn voor in het bos. Deze e-Fatbikes gaan 25 kilometer per uur. Bij de fatbike kies je zelf de ondersteuning. Zijn jullie een sportief team en zetten jullie de ondersteuning helemaal uit? Of zijn er sportieve en relaxte leden in jullie team? Iedereen bedenkt voor zichzelf of ze de ondersteuning hoog of laag willen zetten. Op een fatbike word je niet moe, tenzij je dit zelf wilt.

Avontuurlijke routes door de Utrechtse Heuvelrug

Een avontuurlijk uitje begint met een avontuurlijke omgeving. Het bos van de Utrechtse Heuvelrug is hiervoor perfect. De Utrechtse Heuvelrug is een Nationaal Park gelegen in Midden-Nederland. Met onze routes ontdek je samen met je team de meest adembenemende plekken van de Heuvelrug. Jullie gaan op avontuur met de e-Fatbike over smalle bospaden en door uitgestrekte heides. Op de Utrechtse Heuvelrug komen meerdere wilde dieren voor. Tijdens de fatbike tour spotten jullie deze wilde dieren. Prachtige vogels, reeën en wie weet wat nog meer.

De brede banden van de e-Fatbike zorgen ervoor dat je met elektrische fietsen door het bos kan gaan, zonder dat je hiermee problemen ervaart. De bospaden zijn smal en zanderig, maar met een brede banden fiets is dit geen enkel probleem.

Avontuurlijke teambuilding

Samen een avontuur beleven werkt goed als teambuilding. Een belangrijk doel van teambuilding is om mensen te verbinden. Er samen op uit gaan op een hippe fatbike is een uniek avontuurlijk uitje. Het uitje onderscheidt zich hierdoor van normale teamuitjes. Met het avontuur beleeft je team iets wat ze anders normaal niet beleeft zouden hebben. Samen unieke dingen beleven brengt verbinding met zich mee.

Avontuurlijke ontspanning

Dat ontspannen voor iedereen belangrijk is weten we allemaal. Dat je goed kan ontspannen door het avontuur op te zoeken is minder voor de hand liggend. Het avontuur op zoeken hoeft niet persé inspannend of vermoeiend te zijn. Touren op een e-fatbike door een avontuurlijke omgeving is avontuurlijk, maar niet vermoeiend. Door een avontuurlijk dagje uit te doen met je team help je iedereen om de waan van de dag te vergeten, en helemaal op te gaan in de activiteit. Lekker ergens anders aan denken zorgt ervoor dat iedereen zijn hoofd lekker leeg kan maken.

Ruimte in je hoofd zorgt uiteraard voor nieuwe energie en frisse zin. Een avontuur beleven met je team zorgt er dus voor dat iedereen ontspant en er weer met frisse zin tegenaan kan gaan.

Direct reserveren

Een avontuurlijk uitje is de perfecte manier om met je gezin, vrienden, familie of collega’s een geweldig dagje te beleven. Ben je overtuigd? Klik dan om de knop hieronder om direct te reserveren.

Direct reserveren

Ga terug naar het overzicht
USP Actieradius

Actieradius

Onze elektrisch aangedreven tweewielers hebben een topsnelheid van 25km/h en een actieradius van maximaal 45km.

USP Duurzaam

Duurzaam

Onze E-Choppers zijn 100% groen. De accu’s worden opgeladen door middel van de zonnepanelen op ons eigen terrein.

USP Rijbewijs

Rijbewijs

Om onze e-choppers te mogen rijden dien je minimaal 18 jaar oud te zijn en minimaal 1 jaar in bezit te zijn van een geldig rijbewijs.

USP eten en drinken

Hapjes & Drankjes

Bij ons kun je warme en gekoelde dranken verkrijgen. Uiteraard kun je onderweg ook genieten op het terras van onze partners.

E-verhuur Woudenberg

06 – 22 04 00 10
info@e-verhuurwoudenberg.nl

Ons adres
Zeisterweg 53
3931 ME Woudenberg
Routebeschrijving

Openingstijden

* Telefonisch bereikbaar tot 20:00
** Reserveren op afwijkende tijdstippen voor groepen is in goed overleg mogelijk.

Maandag 09:00 – 21:00
Dinsdag 09:00 – 21:00
Woensdag 09:00 – 21:00
Donderdag 09:00 – 21:00
Vrijdag 09:00 – 21:00
Zaterdag 09:00 – 21:00
Zondag Gesloten

Gevestigd in Woudenberg

Hartje Nederland