E-verhuur Woudenberg

De leukste tweewielers

Rondje Vliegveld

Wees gerust, want we laten je niet vliegen wanneer je voor de route ‘Rondje Vliegveld’ kiest. Je rijdt met de tweewieler naar keuze via de bossen van Woudenberg, Leusden en Soesterberg naar de oude militaire vliegbasis van Soesterberg. Bespreek deze mooie uitgestippelde route of ga voor een mooie combi deal waarmee je profiteert van een scherpe prijs en kunt genieten van een compleet verzorgde dag.

Direct reserveren Download route app
×

Veelgestelde vragen

Kan ik deze route met ieder voertuig rijden?

Ja, dat kan zeker. Je kunt met onze e-choppers, e-kickbikes en e-fatbikes. Deze route kan niet met een Solex worden gereden.

Hoe moet ik navigeren?

Navigeren gaat via de BikeGPX app. Met deze app kun je supereenvoudig routebestanden op je telefoon inladen. Je krijgt van ons een rubberhoudertje waardoor je telefoon niet zoveel zal stuiteren. Op locatie scan je een QR-code en kun je de route inladen.

Download hem nu gratis voor iPhone en Android.

Download BikeGPX van de App Store

Download BikeGPX van Google Play

Scan de QR-code om de route in te laden:

Rondje Vliegveld

Heeft mijn tweewieler genoeg bereik of moet ik onderweg laden?

Ja, je hebt genoeg bereik. Wij zorgen ervoor dat onze voertuigen volledig opgeladen zijn. Mocht je onverhoopt van de route afwijken dan kan het voorkomen dat je door de extra kilometers met een lege accu komt te staan. In dat geval kun je ons bellen en komen wij je ophalen.

Enthousiast geworden?

Ben je al overtuigd? We zien je graag in Woudenberg.

Direct reserveren

Rondje Vliegveld

De route

Rondje Vliegveld

De militaire vliegbasis van Soesterberg is niet meer in gebruik, maar het is nog altijd een toeristische trekpleister in de provincie Utrecht. Met een tweewieler van E-verhuur Woudenberg krijg je de kans om over de oude startbaan te rijden terwijl je ook mooie oude vliegtuigen die daar staan kunt bewonderen. Wil je ook het Nationaal Militair Museum bezoeken? Die mogelijkheden zijn er ook. Terwijl je tijdens de route prima kunt ‘landen’ bij restaurant-café Soesterdal voor een hapje en een drankje.

Direct reserveren

BikeGPX route app

Download de app

BikeGPX route app

Voordat je op pad gaat geven we jou uiteraard een route mee. Geen landkaart, maar een app. Om preciezer te zijn: BikeGPX. Bij de start laten we je een QR-code zien voor de route die je hebt gekozen. Zodra je de code hebt gescand wordt de route ingeladen. Ons advies is dan ook om te gaan rijden met een volle telefoon en installeer voor de zekerheid de app voordat je op pad gaat. Dan kom je niet voor verrassingen te staan. Zien we je snel?

Download BikeGPX van de App Store Download BikeGPX van Google Play

Scan de QR-code om de route in te laden:

Rondje Vliegveld

Op pad met vrienden, familie of collega’s

Samen op avontuur

Op pad met vrienden, familie of collega’s

Ga op pad met je collega’s of bespreek een leuke tour of compleet verzorgde dag met familie of vrienden. Bij E-verhuur Woudenberg heb je enorm veel mogelijkheden om er een leuke dag van te maken. Of je nu gewoon samen met je familie de omgeving van Woudenberg wil verkennen, een vrijgezellenfeest wil organiseren of met je collega’s wil teambuilden. Huur toffe tweewielers, zoals de stoere e-chopper of de nostalgische Solex en maak er een gezellige dag van.

Direct reserveren

E-choppers E-Fatbikes E-kickbikes en Solexen huren

Plezier op twee wielen

E-choppers, e-fatbikes, e-Kickbikes en Solexen huren

Bij E-verhuur Woudenberg vind je de tweewieler waar je graag mee op pad wil. Huur de stoere e-chopper of duo e-chopper, bestuur de robuuste e-fatbike of verken de omgeving met de gave e-Kickbike. Of ga op pad met de ouderwetse Solex uit de vorige eeuw. Wij hebben meer dan 150 voertuigen in ons bezit en zowel kleinere als grotere groepen zijn van harte welkom.

Direct reserveren

USP Actieradius

Actieradius

Onze elektrisch aangedreven tweewielers hebben een topsnelheid van 25km/h en een actieradius van maximaal 45km.

USP Duurzaam

Duurzaam

Onze E-Choppers zijn 100% groen. De accu’s worden opgeladen door middel van de zonnepanelen op ons eigen terrein.

USP Rijbewijs

Rijbewijs

Om onze e-choppers te mogen rijden dien je minimaal 18 jaar oud te zijn en minimaal 1 jaar in bezit te zijn van een geldig rijbewijs.

USP eten en drinken

Hapjes & Drankjes

Bij ons kun je warme en gekoelde dranken verkrijgen. Uiteraard kun je onderweg ook genieten op het terras van onze partners.

E-verhuur Woudenberg

06 – 22 04 00 10
info@e-verhuurwoudenberg.nl

Ons adres
Zeisterweg 53
3931 ME Woudenberg
Routebeschrijving

Openingstijden

* Telefonisch bereikbaar tot 20:00
** Reserveren op afwijkende tijdstippen voor groepen is in goed overleg mogelijk.

Maandag 09:00 – 21:00
Dinsdag 09:00 – 21:00
Woensdag 09:00 – 21:00
Donderdag 09:00 – 21:00
Vrijdag 09:00 – 21:00
Zaterdag 09:00 – 21:00
Zondag Gesloten

Gevestigd in Woudenberg

Hartje Nederland