E-verhuur Woudenberg

Bedrijfsuitje op locatie

×
Ga terug naar het overzicht

Bedrijfsuitje op locatie

Bij het organiseren van een bedrijfsuitje komt vaak veel kijken. Het mooiste is een origineel bedrijfsuitje plannen die iedereen leuk vindt. Het is lastig om activiteiten te bedenken die voor iedereen leuk zijn en het vinden van een goede locatie kan een opgave zijn. Wie wil er nou geen personeelsuitje waar iedereen nog lang over na zal praten en door je personeel leuk gevonden wordt. In deze blog leggen we je uit hoe je op een makkelijke manier een leuke dag vol activiteiten voor een bedrijfsuitje op locatie kan organiseren.

Bedrijfsuitje organiseren

Is een bedrijfsuitje organiseren moeilijk? Nee, een bedrijfsuitje organiseren is veel makkelijker dan je denkt. Voor het organiseren van een bedrijfsuitje biedt E-verhuur Woudenberg namelijk een compleet verzorgd uitje aan. Het enige wat je hoeft te doen om een leuk bedrijfsuitje te regelen is het bepalen van een datum, de start- en eindtijd & het budget. Als je deze informatie aanlevert zorgt E-verhuur Woudenberg ervoor dat er een bedrijfsuitje naar jullie smaak wordt georganiseerd. Over de activiteiten van het bedrijfsuitje zal vooraf worden overlegd. Willen jullie ook wat eten en drinken om het personeelsuitje compleet te maken, dan kunnen wij voor jullie catering op locatie regelen.

Wat kun je doen op jullie locatie

Het leuke aan een bedrijfsuitje op jullie eigen locatie is dat je het kan indelen zoals jullie dit zelf willen. Bij een gezellige dag met je personeel hoort natuurlijk een ontvangst met bijvoorbeeld koffie, thee en een gebakje. Je kan dit eenvoudig regelen met gezellige statafels waarop de drankjes en gebakjes worden uitgeserveerd, maar een koffietruck waar iedereen zelf zijn koffie of thee haalt kan natuurlijk ook. Na het ontvangst verplaatsen jullie je naar de locatie waar wij onze elektrische tweewielers hebben opgesteld.

Denk aan e-Chopper, e-Fatbikes en e-Kickbikes. Na een korte uitleg kunnen jullie vertrekken. Jullie kunnen een eigen route rijden, maar de route zou ook vooraf door ons kunnen worden uitgezet. Na het rijden van de route komen jullie terug op de locatie. De kers op de taart van het bedrijfsuitje op locatie kan de compleet verzorgde catering zijn. Voor de catering zijn de mogelijkheden eindeloos, van barbecue tot walking dinner en alles wat ertussenin zit.

Kosten bedrijfsuitje op locatie

De kosten van een bedrijfsuitje hangen af van meerdere factoren. De kosten die altijd voor zullen komen zijn de kosten voor het huren van de voertuigen en transportkosten. De kosten van het bedrijfsuitje op locatie beginnen vanaf €37,50 p.p. & minimaal €125,- transportkosten. Het bedrijfsuitje kan worden uitgebreid met andere voertuigen, hapjes en drankjes en extra activiteiten. Ben je benieuwd wat de kosten voor jouw bedrijfuitje worden, neem dan contact met ons op. Heeft jouw bedrijf een budget voor het bedrijfsuitje en zijn jullie benieuwd welke activiteiten jullie hiervoor kunnen doen, dan denkt E-verhuur Woudenberg graag met jullie mee.

Voordelen personeelsuitje op locatie

Er zijn meerdere voordelen van een personeelsuitje op locatie. Het terrein kan precies zo worden ingericht als jullie dat willen. De route die met de elektrische tweewielers gereden wordt kan op maat worden gemaakt, langs hotspots die jullie zelf uitkiezen. De route kan bijvoorbeeld langs eigen projecten komen of langs andere locaties die belangrijk zijn voor het bedrijf. Er hoeft geen vervoer geregeld te worden voor het personeel en goed geregeld uitje bij het eigen bedrijf is een mooi visitekaartje voor de bedrijfslocatie.

Direct reserveren

Een bedrijfsuitje op locatie is een prachtig middel om je team te verbinden. Ben je overtuigd? Klik dan om de knop hieronder om contact met ons op te nemen.

Neem contact op

Ga terug naar het overzicht
USP Actieradius

Actieradius

Onze elektrisch aangedreven tweewielers hebben een topsnelheid van 25km/h en een actieradius van maximaal 45km.

USP Duurzaam

Duurzaam

Onze E-Choppers zijn 100% groen. De accu’s worden opgeladen door middel van de zonnepanelen op ons eigen terrein.

USP Rijbewijs

Rijbewijs

Om onze e-choppers te mogen rijden dien je minimaal 18 jaar oud te zijn en minimaal 1 jaar in bezit te zijn van een geldig rijbewijs.

USP eten en drinken

Hapjes & Drankjes

Bij ons kun je warme en gekoelde dranken verkrijgen. Uiteraard kun je onderweg ook genieten op het terras van onze partners.

E-verhuur Woudenberg

06 – 22 04 00 10
info@e-verhuurwoudenberg.nl

Ons adres
Zeisterweg 53
3931 ME Woudenberg
Routebeschrijving

Openingstijden

* Telefonisch bereikbaar tot 20:00
** Reserveren op afwijkende tijdstippen voor groepen is in goed overleg mogelijk.

Maandag 09:00 – 21:00
Dinsdag 09:00 – 21:00
Woensdag 09:00 – 21:00
Donderdag 09:00 – 21:00
Vrijdag 09:00 – 21:00
Zaterdag 09:00 – 21:00
Zondag Gesloten

Gevestigd in Woudenberg

Hartje Nederland