E-verhuur Woudenberg

Dagje uit met het gezin op e-choppers of e-fatbikes

×
Ga terug naar het overzicht
Dagje uit met het gezin

Dagje uit met het gezin organiseren

Een dagje uit met het gezin organiseren voor het hele gezin is niet altijd eenvoudig. Je wil er graag op uit met je ouders of juist met je kinderen. Waar kies je dan voor? Voor een e-Choppertour met het hele gezin heeft iedereen die mee gaat een rijbewijs nodig. Kinderen kunnen achterop een e-chopper met kinderzitje, maar kinderen mogen dan niet zelf rijden.

E-verhuur Woudenberg heeft een alternatief voor een e-chopper tour, die minstens net zo leuk is. (of misschien wel leuker!) Bij E-verhuur Woudenberg boek je namelijk een e-fatbike voor volwassenen en kinderen. Kinderen moeten wel minimaal 1,50 m. lang zijn om een e-fatbike te mogen huren.

Routes voor het gezin

De routes die wij speciaal voor de e-fatbikes en e-Choppers hebben uitgezocht zijn geschikt voor het hele gezin. Er is veel keuze, dus er is altijd een route die jullie en jullie kinderen leuk zullen vinden. Wat dachten jullie van een route over voormalig vliegveld Soesterberg? Op het vliegveld zijn nog veel meer leuke uitjes voor het hele gezin te doen, dus kunnen jullie dit combineren met een e-fatbike-tour of e-choppertour. De kinderen kijken hun ogen uit op de landingsbaan waar nog echte vliegtuigen staan opgesteld. We hebben ook routes door de natuur, terrasjes en zelfs een pannenkoekenhuis. Dit alles maakt het een heerlijk dagje uit met het gezin.

Wat is een e-fatbike?

Een e-fatbike is in basis een elektrische fiets en heeft een maximumsnelheid van 25 km/u. Voor de e-fatbikes gelden dezelfde regels als voor normale fietsen. Kinderen mogen dus op een e-fatbike fietsen. De e-fatbikes zijn er in één maat, waardoor kinderen wel minimaal 1,50m. lang moeten zijn om erop te kunnen fietsen. Kinderen die minder lang zijn dan 1,50m. komen niet met hun voeten bij de grond, dus is het besturen van een e-fatbike alleen veilig vanaf die lengte. Veiligheid staat bij ons altijd voorop, dus maken wij geen enkele uitzondering voor het verhuren van een e-fatbike aan kinderen kleiner dan 1,50m.

Wat is een e-Chopper?

E-choppers zijn die brommers met brede banden en volledig elektrisch. E-choppers zijn normaal gesproken niet bedoeld voor kinderen, maar wij verhuren choppers met een extra zitplaats, zodat de kinderen achterop plaats kunnen nemen. De e-choppers met extra zitje zijn bovendien ook geschikt om volwassen mensen achterop mee te nemen. Stel u wilt een uitje doen met de hele familie en een (ouder) familielid durft niet zelf te rijden, dan kan deze persoon alsnog mee op een duo e-chopper.

Wat als mijn kind niet op een e-fatbike kan?

Wij doen er alles aan om een dagje uit met het gezin mogelijk te maken. Brommertjes huren is een leuke activiteit, maar kan niet zomaar met kleine kinderen. De e-fatbikes lijken op brommertjes, dus is dit ook een superleuke ervaring en leuk uitje voor het hele gezin. Stel dat uw kind niet op een e-fatbike kan omdat hij/zij te klein is of niet durft hebben we hiervoor voldoende alternatieven. Eén alternatief is dat het kind dan achterop de e-fatbike plaats kan nemen.

De e-fatbike is voorzien van stepjes waardoor ouder en kind op de e-fatbike kunnen. Voor de allerkleinsten verhuren we zelfs een e-fatbike met kinderzitje. Hierin kan jouw kind veilig achterop. Waar jullie ook voor zouden kunnen kiezen zijn de elektrische scooters met de brede banden. De e-vhoppers kunnen gecombineerd worden met de e-fatbikes, want ze gaan even snel.

Direct reserveren

Ben je overtuigd? Klik dan om de knop hieronder om direct te reserveren.

Direct reserveren

Ga terug naar het overzicht
USP Actieradius

Actieradius

Onze elektrisch aangedreven tweewielers hebben een topsnelheid van 25km/h en een actieradius van maximaal 45km.

USP Duurzaam

Duurzaam

Onze E-Choppers zijn 100% groen. De accu’s worden opgeladen door middel van de zonnepanelen op ons eigen terrein.

USP Rijbewijs

Rijbewijs

Om onze e-choppers te mogen rijden dien je minimaal 18 jaar oud te zijn en minimaal 1 jaar in bezit te zijn van een geldig rijbewijs.

USP eten en drinken

Hapjes & Drankjes

Bij ons kun je warme en gekoelde dranken verkrijgen. Uiteraard kun je onderweg ook genieten op het terras van onze partners.

E-verhuur Woudenberg

06 – 22 04 00 10
info@e-verhuurwoudenberg.nl

Ons adres
Zeisterweg 53
3931 ME Woudenberg
Routebeschrijving

Openingstijden

* Telefonisch bereikbaar tot 20:00
** Reserveren op afwijkende tijdstippen voor groepen is in goed overleg mogelijk.

Maandag 09:00 – 21:00
Dinsdag 09:00 – 21:00
Woensdag 09:00 – 21:00
Donderdag 09:00 – 21:00
Vrijdag 09:00 – 21:00
Zaterdag 09:00 – 21:00
Zondag Gesloten

Gevestigd in Woudenberg

Hartje Nederland