E-verhuur Woudenberg

De Utrechtse Heuvelrug ontdekken op een e-Chopper, e-Fatbike of e-Kickbike

×
Ga terug naar het overzicht

Nationaal Park

Utrechtse Heuvelrug ontdekken? De Utrechtse Heuvelrug is een prachtig stuk natuur dat gelegen is in Midden-Nederland. Vanaf onze startlocatie rijd je direct het Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug in. Het gebied bestaat uit veel verschillende landschappen, zoals bossen, heidevelden, stuifzanden, grasland en uiteraard heuvels. In het gebied is een goed netwerk van fiets- en wandelroutes aanwezig, waardoor het bij uitstek en omgeving is om te ontdekken op een e-Chopper, e-Fatbike of e-Kickbike. Op de Utrechtse Heuvelrug leven diverse diersoorten, namelijk reeën, vossen, dassen en de zeldzame boommarters.

Naast deze zoogdieren zijn er meer dan 100 verschillende vogelsoorten aanwezig in het Utrechtse natuurgebied. Deze kun je onderweg spotten als je een beetje geluk hebt. De verschillende natuurlijke omgevingen op de Utrechtse Heuvelrug zijn onderling aan elkaar verbonden door middel van recent aangelegde ecoducten. Op deze manier kan de natuur zijn gang gaan en leven de diersoorten door het hele gebied.

Utrechtse Heuvelrug ontdekken

Wij hebben een prachtige route uitgezet over de Utrechtse Heuvelrug. Op deze route rijden jullie door de verschillende landschappen en ervaren de schoonheid en rust die dit nationale park jullie te bieden heeft. De route begint direct vanaf onze startlocatie, omdat wij aan de rand van dit natuurgebied zijn gevestigd. Het eerste deel van de route bestaat uit een bosrijke omgeving. Jullie rijden langs de Pyramide van Austerlitz richting Driebergen en Zeist. Nadat jullie Driebergen zijn gepasseerd volgt een omgeving met grasland afgewisseld met bossen die jullie naar Doorn laat rijden. Op dit deel van de route zullen jullie weinig ander verkeer tegenkomen, waardoor hier extra van de stilte kan worden genoten.

Eenmaal in Doorn aangekomen arriveren jullie in een bruisend centrum, welke midden tussen de bossen in gelegen. In dit centrum is de mogelijkheid om op een terras te genieten van een hapje en een drankje. Nadat jullie uit Doorn zijn vertrokken volgt het laatste gedeelte van de route waarbij jullie onderweg misschien wel de diverse diersoorten kunnen spotten.

Respect voor de natuur

De Utrechtse Heuvelrug ontdekken doen we met respect voor de natuur. Onze routes komen door stiltegebieden. De geruisloze tweewielers zijn zeer geschikt voor stiltegebieden, als de bestuurders dit ook zijn. Denk ook om de anderen personen die recreëren in het gebied, door hen niet te hinderen en geen overlast te veroorzaken. Mocht het voorkomen dat er onderweg afval ontstaat, kan dit tijdelijk in één van de tasjes op de voertuigen worden gestopt en op een later moment weg worden gegooid. Let hierbij op dat de tasjes schoon blijven.

Terrasjes op de Heuvelrug

Op de Heuvelrug zijn veel terrassen aanwezig. Op de route zullen jullie er in de dorpen verschillende van tegenkomen. Het is uiteraard ook mogelijk om een klein beetje van de route af te wijken om naar een terras op een mooie plek te gaan. Er is keuze voor terrassen in een drukke of rustige omgeving. Zou je vooraf al onderzoek willen doen naar leuke terrasjes? Zoek dan op terrassen in de omgeving van Woudenberg, Driebergen en Doorn.

Bezienswaardigheden

Utrechtse Heuvelrug ontdekken? Op de Heuvelrug zijn veel bezienswaardigheden te zien, te beginnen met de natuurgebieden uiteraard. Maar wat dacht je van de Pyramide van Austerlitz? Deze is gevestigd in Woudenberg en is zeker de moeite waard om eens te bekijken. De Kaapse Bossen komen jullie ook tegen op de route en dit bos heeft zelfs een uitkijkpunt. Willen jullie deze bezienswaardigheden bezoeken, of zijn jullie wat anders tegengekomen wat jullie willen bekijken? Overleg dit altijd van te voren, zodat wij rekening kunnen houden met dat jullie eventueel langer onderweg zijn.

Direct reserveren

Ga terug naar het overzicht
USP Actieradius

Actieradius

Onze elektrisch aangedreven tweewielers hebben een topsnelheid van 25km/h en een actieradius van maximaal 45km.

USP Duurzaam

Duurzaam

Onze E-Choppers zijn 100% groen. De accu’s worden opgeladen door middel van de zonnepanelen op ons eigen terrein.

USP Rijbewijs

Rijbewijs

Om onze e-choppers te mogen rijden dien je minimaal 18 jaar oud te zijn en minimaal 1 jaar in bezit te zijn van een geldig rijbewijs.

USP eten en drinken

Hapjes & Drankjes

Bij ons kun je warme en gekoelde dranken verkrijgen. Uiteraard kun je onderweg ook genieten op het terras van onze partners.

E-verhuur Woudenberg

06 – 22 04 00 10
info@e-verhuurwoudenberg.nl

Ons adres
Zeisterweg 53
3931 ME Woudenberg
Routebeschrijving

Openingstijden

* Telefonisch bereikbaar tot 20:00
** Reserveren op afwijkende tijdstippen voor groepen is in goed overleg mogelijk.

Maandag 09:00 – 21:00
Dinsdag 09:00 – 21:00
Woensdag 09:00 – 21:00
Donderdag 09:00 – 21:00
Vrijdag 09:00 – 21:00
Zaterdag 09:00 – 21:00
Zondag Gesloten

Gevestigd in Woudenberg

Hartje Nederland