E-verhuur Woudenberg

De 4 beste tips voor een duurzaam bedrijfsuitje

×
Ga terug naar het overzicht

Een duurzaam bedrijfsuitje organiseren

Dit jaar is het jouw taak om het bedrijfsuitje te regelen en het liefst heb jij die duurzaam. Je wil dan niet alleen een duurzaam bedrijfuitje, maar het moet ook nog eens leuk zijn voor iedereen. Wij hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan. In deze blog lees je over 4 tips voor een duurzaam bedrijfsuitje die door ons wordt aangeboden. Zo organiseer je niet alleen het meest duurzame bedrijfsuitje, maar ook nog eens eentje met impact.

Duurzaam bedrijfsuitje optie 1: e-Chopper rijden

E-Chopper rijden is één van het meest populaire duurzame bedrijfsuitje. De e-Chopper is een elektrische scooter met brede banden. Met ene tour op een e-Chopper ontdek je met elkaar de prachtige omgeving op een milieuvriendelijke manier. De accu’s van de e-Choppers worden opgeladen met energie van zonnepanelen op ons eigen terrein en de uitstoot tijdens je rit is nul. Daarnaast zijn de e-Choppers geruisloos, waardoor je onderweg van de rust en stilte kunt genieten.

Onze elektrische tweewielers zijn makkelijk te besturen en geschikt voor ervaren en onervaren bestuurders. Het is eenvoudig om een e-Chopper te starten, waardoor iedereen aan het duurzame bedrijfsuitje kan deelnemen. Zijn er mensen zonder rijbewijs? Hiervoor hebben wij leuke alternatieven, waardoor zij ook meekunnen. 

Duurzaam bedrijfsuitje optie 2: e-Fatbike rijden

e-Fatbike rijden is het uitje voor de avontuurlijke teams. Een e-Fatbike is een volledig ondersteunde fiets met brede banden. Deze banden maken de tweewieler geschikt voor verschillende soorten terrein. Met onze routes ontdekken jullie de fietspaden, maar ook smallere paden in het bos. Dankzij de volledige ondersteuning van de e-Fatbikes kun je lange afstanden afleggen, zonder hier moe van te worden. Liever wel actief bezig zijn? Dan zet je de ondersteuning een tandje zachter en rijd je meer op eigen kracht. 

Het touren op een e-Fatbike is een actieve en leuke activiteit die de teamgeest en samenwerking bevordert, terwijl je geniet en ontspant in een prachtige omgeving.

Duurzaam bedrijfsuitje optie 3: Farm-to-table kookworkshop 

Voor de culinaire teams, of de teams die graag eens out-of-the-box gaan is de farm-to-table kookworkshop een uitstekende keuze. Met deze workshop leert jouw team om te koken met verse, biologische en lokale ingrediënten. Het concept van dit arrangement benadrukt het belang van duurzaamheid, het ondersteunen van lokale boeren en draagt bij aan het waarderen van voedsel dat in eigen land wordt geproduceerd. 

Tijdens de tour verzamelen jullie de ingrediënten voor de workshop bij biologische boeren die jullie onderweg tegenkomen. In de workshop werken jullie samen om heerlijke gerechten te bereiden en te ontdekken hoe veelzijdig je kan koken met lokale streekproducten. Hiermee maken jullie een blijvende duurzame impact op jullie collega’s. Na de farm-to-table kookworkshop raken jullie namelijk geïnspireerd om vaker producten in de keuken te gebruiken die in de eigen omgeving zijn geproduceerd. Het gebruik van streekproducten is duurzaam, doordat de route van de boerderij naar jouw bord veel korter is dan wanneer producten uit de supermarkt of andere winkels komen.

Duurzaam bedrijfsuitje optie 4: Solextour

Op het eerste oog lijkt Solex rijden niet erg duurzaam te zijn. Gelukkig hebben wij hiervoor een oplossing. Ten eerste zijn Solexen erg zuinig. Met het tankje van 2 liter kun je zo’n 70 kilometer rijden. Een verbruik van slechts 1 liter brandstof op 35 kilometer. Ten tweede rijden onze solexen op Ecomaxx benzine. Deze benzine is een schone alkylaatbenzine, waardoor vrijwel geen schadelijke stoffen worden uitgestoten tijdens het rijden met de Solex.

Door zijn unieke samenstelling kan de benzine van Ecomaxx in de toekomst zelfs worden geproduceerd als e-Fuel. Zo kunnen we ooit fossielvrij gaan rijden met de Solex.

Combineer de tour op de Solex met één van onze vele arrangementen, of neem contact met ons op voor een duurzaam bedrijfsuitje op maat!

Neem contact op

Ga terug naar het overzicht
USP Actieradius

Actieradius

Onze elektrisch aangedreven tweewielers hebben een topsnelheid van 25km/h en een actieradius van maximaal 45km.

USP Duurzaam

Duurzaam

Onze E-Choppers zijn 100% groen. De accu’s worden opgeladen door middel van de zonnepanelen op ons eigen terrein.

USP Rijbewijs

Rijbewijs

Om onze e-choppers te mogen rijden dien je minimaal 18 jaar oud te zijn en minimaal 1 jaar in bezit te zijn van een geldig rijbewijs.

USP eten en drinken

Hapjes & Drankjes

Bij ons kun je warme en gekoelde dranken verkrijgen. Uiteraard kun je onderweg ook genieten op het terras van onze partners.

E-verhuur Woudenberg

06 – 22 04 00 10
info@e-verhuurwoudenberg.nl

Ons adres
Zeisterweg 53
3931 ME Woudenberg
Routebeschrijving

Openingstijden

* Telefonisch bereikbaar tot 20:00
** Reserveren op afwijkende tijdstippen voor groepen is in goed overleg mogelijk.

Maandag 09:00 – 21:00
Dinsdag 09:00 – 21:00
Woensdag 09:00 – 21:00
Donderdag 09:00 – 21:00
Vrijdag 09:00 – 21:00
Zaterdag 09:00 – 21:00
Zondag Gesloten

Gevestigd in Woudenberg

Hartje Nederland