E-verhuur Woudenberg

E-chopper 2 personen, kan dat?

×
Ga terug naar het overzicht

De e-Chopper voor 2 personen

Elektrische voertuigen zijn populair en één van de meest trendy elektrische tweewieler van het moment is de e-Chopper. Dit moderne en milieuvriendelijke vervoermiddel combineert de nostalgie van een klassieke chopper met de voordelen van elektrische aandrijving. Goed voor het milieu en plezier gegarandeerd. Wist je dat er ook e-Choppers beschikbaar zijn voor 2 personen? In deze blog vertellen we jou waarom een e-Chopper voor 2 personen een ideale keuze is.

E-Chopper 2 personen, want liever niet zelf e-Chopper rijden

Veel mensen zijn enthousiast over het touren op een e-Chopper, maar er zijn ook mensen die liever niet op een e-Chopper stappen. Dit kan komen doordat iemand nooit op een scooter of ander vergelijkbare tweewieler heeft gereden, of iemand wil gewoon lekker ontspannen en geniet van het landschap terwijl iemand anders rijdt. Als dat zo is, is een e-Chopper voor 2 personen de perfecte oplossing. Je kunt samen met een partner, vriend of familielid op tour gaan en met elkaar van de omgeving te genieten. De besturing is dan in handen van degene die het wel prettig vindt om op een e-Chopper te rijden.

Geen rijbewijs, dus liever een e-Chopper 2 personen.

Als je er met de hele groep opuit gaat is de kans aanwezig dat niet iedereen zijn rijbewijs heeft gehaald. Het mooie van een e-Chopper 2 personen is dat je zonder rijbewijs toch met de groep mee kan. Je mag weliswaar niet zelf rijden, maar je kan wel gezellig mee. Dit maakt deze activiteit toegankelijk voor een breder publiek en zorgt ervoor dat jullie met zijn allen op pad kunnen. 

Wil de persoon zonder rijbewijs toch niet achterop de 2 personen e-Chopper? Dan is er ook nog de keuze om mee te gaan op een e-Fatbike of een e-Kickbike. De e-Fatbike is een gave elektrische fiets die veel overeenkomsten heeft met de e-Chopper en deze is te besturen door een persoon die zelfs helemaal geen rijbewijs heeft. De e-Kickbike is een elektrische step met brede banden. Deze step is perfect voor degene die graag staat en het avontuur opzoekt. De step bedien je met een gashendel, dus zelf steppen is niet nodig. Om de step te besturen dien je minimaal 16 jaar oud te zijn.

Iedereen kan mee door de e-Chopper 2 personen

Het grootste voordelen van de tweepersoons e-Chopper is dat het iedereen de kans geeft om mee te gaan met het uitje. Kinderen die te groot zijn voor een kinderzitje, maar niet zelf een e-Fatbike kunnen huren nemen gemakkelijk plaats achterop een duo e-Chopper. Mensen die het niet zien zitten om zelf te rijden op een e-Chopper, e-Kickbike, e-Fatbike of een Solex kunnen ook mee en kunnen volledig ontspannen. 

Eigenschappen e-Chopper 2 personen

De duo e-Chopper heeft verschillende veiligheidsvoorzieningen om de rit zo prettig mogelijk te maken. De passagier heeft de beschikking over voetenstepjes en een rugleuning. De bestuurder heeft voldoende zitruimte en kan zijn voeten voor zich neer zetten. Op deze manier kunnen beide personen prettig op de e-Chopper plaats nemen. De duo e-Chopper is voorzien van twee spiegels, een claxon, knipperlichten en uiteraard een gashendel.

Aangezien er twee personen plaats nemen op de e-Chopper is deze voorzien van een dubbele accu. De actieradius is hierdoor 50-60 kilometer, wanneer er twee personen op de e-Chopper plaats nemen. De e-Chopper 2 personen is geschikt voor een maximaal gewicht van 180 kilogram. Er kunnen dus in de meeste gevallen twee volwassen mensen plaats nemen op de duo e-Chopper. 

Ben jij met jouw groep op zoek naar een leuke activiteit waarbij iedereen mee kan? Reserveer direct jouw tweewielers of neem contact met ons op voor meer informatie

Neem contact op

Ga terug naar het overzicht
USP Actieradius

Actieradius

Onze elektrisch aangedreven tweewielers hebben een topsnelheid van 25km/h en een actieradius van maximaal 45km.

USP Duurzaam

Duurzaam

Onze E-Choppers zijn 100% groen. De accu’s worden opgeladen door middel van de zonnepanelen op ons eigen terrein.

USP Rijbewijs

Rijbewijs

Om onze e-choppers te mogen rijden dien je minimaal 18 jaar oud te zijn en minimaal 1 jaar in bezit te zijn van een geldig rijbewijs.

USP eten en drinken

Hapjes & Drankjes

Bij ons kun je warme en gekoelde dranken verkrijgen. Uiteraard kun je onderweg ook genieten op het terras van onze partners.

E-verhuur Woudenberg

06 – 22 04 00 10
info@e-verhuurwoudenberg.nl

Ons adres
Zeisterweg 53
3931 ME Woudenberg
Routebeschrijving

Openingstijden

* Telefonisch bereikbaar tot 20:00
** Reserveren op afwijkende tijdstippen voor groepen is in goed overleg mogelijk.

Maandag 09:00 – 21:00
Dinsdag 09:00 – 21:00
Woensdag 09:00 – 21:00
Donderdag 09:00 – 21:00
Vrijdag 09:00 – 21:00
Zaterdag 09:00 – 21:00
Zondag Gesloten

Gevestigd in Woudenberg

Hartje Nederland