E-verhuur Woudenberg

e-Chopper huren met kind achterop

×
Ga terug naar het overzicht

Het wordt mooi weer, dus zoek je een leuk gezinsuitje in de buitenlucht. Met een e-Chopperrit ontdek je met elkaar de omgeving en geniet je gezellig samen op een terras of bij een toffe bezienswaardigheid. 

Is een e-Choppertour dan een geschikt gezinsuitje? Jazeker, dankzij speciale e-Choppers gaan kinderen gewoon mee achterop.

Video: 3 opties om jouw kind mee te nemen bij e-Verhuur Woudenberg

Mogen kinderen achterop een e-Chopper?

Ja, kinderen mogen achterop. Maar, dan moet de e-Chopper wel aan speciale eisen voldoen, namelijk:

Kinderzitje op een e-Fatbike Kinderen tot 4 jaar nemen plaats in een goedgekeurd kinderzitje. Dit betekent bij e-verhuur Woudenberg dat deze kinderen achterop een e-Fatbike plaats nemen. Deze e-Fatbikes zijn speciaal aangepast om veilig een kinderzitje hierop te kunnen bevestigen.

Scooter kinderzitje Kinderen van 2 tot 8 jaar nemen plaats achterop een duo e-Chopper met speciale scootersteun. Dit speciale zitje is als enige goedgekeurd om kinderen tot 8 jaar mee te nemen op een scooter of motor. Dankzij de rugleuning zit jouw kind veilig en comfortabel achterop. 

Duo e-Chopper Huur een duo e-Chopper met kind zonder extra’s vanaf 8 jaar. Vanaf deze leeftijd nemen ze veilig plaats achterop een duo e-Chopper. De passagiersstoel is voorzien van een rugleuning en voetenstepjes. Hierdoor zit iedere passagier vanaf 8 jaar en ouder lekker comfortabel.

Is het veilig voor kinderen op een e-Chopper?

Ja, er is alles aan gedaan om een rit op de e-Chopper met kind zo veilig mogelijk te maken voor kinderen. 

De kinderzitjes op de e-Fatbikes en de speciale scooter kinderzitjes zijn voorzien van de juiste keurmerken. Ze voldoen hiermee aan alle wet- en regelgeving, waardoor je met een gerust hart op pad kunt met jouw kinderen. 

Daarnaast is het mogelijk om voorafgaand aan jouw tour een oefenrondje te rijden op een afgesloten terrein. Zo weet je precies hoe het rijden aanvoelt en ga je vol zelfvertrouwen op pad.

Vanaf wanneer mag een kind zelf rijden?

Een e-Chopper mag worden bestuurd door personen vanaf 18 jaar, die minimaal 1 jaar in het bezit zijn van een (bromfiets)rijbewijs. 

Is jouw kind nog geen 18? Dan is een e-Fatbike meestal mogelijk voor kinderen vanaf 12/13 jaar. Kinderen die langer zijn dan 1,55 meter mogen deze namelijk zelf besturen. Is jouw kind nog geen 1,55 meter, dan is het vanwege de veiligheid niet mogelijk om er één te huren. Hij of zij kan dan namelijk niet goed met de voeten bij de grond.

Speciale routes voor een uitje met kinderen.

Ga je met kinderen op pad, dan wil je wel een route waarop je veel ziet, kunt beleven en waar je ook eens een pauze kunt nemen. Er zijn een aantal route extra leuk bij een e-Chopper met kind.

Route Rondje Vliegveld 

Natuur, militairen en vliegtuigen. Deze route is verreweg de leukste om te rijden met kinderen. Het begint met prachtige paden die diep het bos in gaan. Onderweg zie je heide, bomen en open vlaktes. 

Na ongeveer een half uurtje rijden kom je aan in Soesterberg. Deze plaats heeft jaren lang in het teken gestaan van de militaire luchtvaart. Vandaag de dag vind je hier nog steeds militaire kazernes en het centrum voor mens en luchtvaart.

Wanneer je het centrum hebt doorkruist kom je uit bij het voormalige vliegveld. Dit terrein is tegenwoordig een prachtig natuurgebied. En, je vindt hier het Nationaal Militair Museum. Deze is ontzettend populair bij gezinnen, want er is daar van alles te bekijken en te beleven. 

Route Langs de Linie

Een slingerpad langs het water, oude oorlogsbunkers en een Grebbelinie museum. In verschillende oorlogen heeft het kanaal als verdedigingslinie van Nederland gediend. Dankzij de vele bunkers in de waterkant is dit tot op de dag van vandaag nog steeds zichtbaar.

De Grebbelinie loopt vanaf Rhenen tot Spakenburg. De route ‘Langs de Linie’ rijdt hier voor een groot deel langs. Bekijk samen met je kinderen een oorlogsbunker van binnen en breng een bezoekje aan ‘Grebbelinie in het Vizier. Hier wandel je door een replica van loopgraven uit die tijd.

Naast dat deze route bol staat van geschiedenis is het vooral in de zomer een heerlijke route met kinderen om lekker langs het water uit te waaien. Onderweg kom je ook nog een gezellig theehuis tegen waar je stopt voor een pauzemomentje.

Uitje met kinderen boeken?

  • Kan jij niet wachten om met je kinderen op pad te gaan? Reserveer dan eenvoudig online
  • Wil je graag nog wat advies voor je gaat boeken? Neem dan contact met ons op.

Direct reserveren

Ga terug naar het overzicht
USP Actieradius

Actieradius

Onze elektrisch aangedreven tweewielers hebben een topsnelheid van 25km/h en een actieradius van maximaal 45km.

USP Duurzaam

Duurzaam

Onze E-Choppers zijn 100% groen. De accu’s worden opgeladen door middel van de zonnepanelen op ons eigen terrein.

USP Rijbewijs

Rijbewijs

Om onze e-choppers te mogen rijden dien je minimaal 18 jaar oud te zijn en minimaal 1 jaar in bezit te zijn van een geldig rijbewijs.

USP eten en drinken

Hapjes & Drankjes

Bij ons kun je warme en gekoelde dranken verkrijgen. Uiteraard kun je onderweg ook genieten op het terras van onze partners.

E-verhuur Woudenberg

06 – 22 04 00 10
info@e-verhuurwoudenberg.nl

Ons adres
Zeisterweg 53
3931 ME Woudenberg
Routebeschrijving

Openingstijden

* Telefonisch bereikbaar tot 20:00
** Reserveren op afwijkende tijdstippen voor groepen is in goed overleg mogelijk.

Maandag 09:00 – 21:00
Dinsdag 09:00 – 21:00
Woensdag 09:00 – 21:00
Donderdag 09:00 – 21:00
Vrijdag 09:00 – 21:00
Zaterdag 09:00 – 21:00
Zondag Gesloten

Gevestigd in Woudenberg

Hartje Nederland