E-verhuur Woudenberg

Hoe kan ik een e-Chopperroute navigeren? 

×
Ga terug naar het overzicht

Heb je je ooit afgevraagd waar je het beste een e-Choppertour kunt maken? Want, geloof het of niet, het kiezen van de juiste route kan het verschil maken tussen een gezellig middagje en een ervaring die je nog jaren zal bijblijven. Daarnaast wil je het jezelf toch zo makkelijk mogelijk maken? Daarom hebben wij niet alleen met zorg de mooiste e-Chopperroutes op de Heuvelrug uitgezet. Daarnaast hebben we ervoor gezorgd dat je ze zo eenvoudig mogelijk kunt navigeren. Benieuwd hoe jij dit zelf kunt doen? In deze blog leggen we het je uit.

e-Chopperroute

Goed nieuws: Een e-Chopperroute navigeren met je telefoon kan absoluut! Je hebt daarvoor de alleen maar de BikeGPX app nodig. Je vindt deze in de Appstore of op Google Play. Zodra je deze app gedownload hebt, zul je verrast zijn over hoe eenvoudig het is om de e-Chopperroute in je telefoon te krijgen. Bij elke route die je overweegt te nemen, tref je een handige QR-code aan. Scan deze code gewoon met de app en voilà, de route staat direct op je telefoon!

Hoe het werkt? Volg gewoon deze stappen:

  1. Select route
  2. +Add route
  3. Scan a bikegpx.com barcode
  4. Scan de QR code van de route
  5. Start Riding

Nu vraag je je misschien af: moet je de telefoon vasthouden tijdens het rijden? Gelukkig is dat niet nodig. Want elke e-Chopper is slim uitgerust met een telefoonhouder. Bovendien vind je recht onder die houder een handige USB-uitgang. Dus, vergeet niet je kabeltje mee te nemen en laad je telefoon op terwijl je geniet van de rit.

Voorbereiden met de app: Tips voor soepelheid.

Klaar voor vertrek? Op de grote dag wil je direct van start. Zonder gedoe. Je hebt je e-Chopper gereserveerd en kunt niet wachten om de natuur in te duiken. Maar hoe zorg je voor een vlekkeloze navigatie? Hier komt het geheim.

De belangrijkste tip: Installeer de app al vóór je dagje uit. Waarom? Dit bespaart je veel tijd. Denk aan het zoeken in de appstore, je wachtwoord invullen, de installatietijd, en zo voort.

De tweede tip: Onderschat je internetverbinding niet. Want, hoewel de app minimale MB’s vereist, wil je niet onderweg tijdens de e-Chopperroute zonder navigatie zitten, toch? Vrees je dat je databundel niet toereikend is? Laat het ons weten! We zorgen dan voor een offline route.

De derde tip: Vergeet de batterij van je telefoon niet. Een volle batterij is essentieel. Maar, stel je vergeet het. Geen zorgen! Neem je oplaadkabel mee. Elke e-Chopper heeft namelijk een USB-aansluiting. Is je batterij echt kritiek? We geven je gewoon een route op papier mee.

Accessoires voor top navigatie: Onze aanraders.

Oplaadkabel: Je geniet van je e-Chopper rit. Maar plots… je telefoon meldt een lage batterij! Geen stress. Want, met de USB-uitgang op onze e-Choppers kun je je telefoon moeiteloos opladen. Vergeet alleen die oplaadkabel niet. Zo zit je nooit zonder batterij. Verdwalen op de e-Chopperroute? Daar hoef je dus niet bang voor te zijn.

Externe powerbank: Stel je voor, een pitstop in een gezellig café. Daarnaast kun je terwijl je geniet van een koffie je telefoon een extra boost geven. Een externe powerbank is dan je beste vriend. Zo blijf je altijd verbonden.

Plastic zakje tegen de regen: Ons klimaat kan verraderlijk zijn. Stralende zon kan zo omslaan in een regenbui. Vertrek je met regen? Dan krijg je van ons een speciaal beschermzakje mee. Schijnt de zon? Overweeg dan toch om zelf een zakje mee te nemen. Zo ben je voorbereid op die onverwachte druppels.

Waterdichte telefoonhoes: Wil je altijd goed zitten en je telefoon optimaal beschermen? Regen kan je tour flink verstoren. Echter, met een waterdichte telefoonhoes zit je altijd goed. Want, terwijl anderen hun telefoon wegsteken, rijd jij onbezorgd door. Het weer krijgt zo geen kans om je dag te verpesten. 

Geen telefoon? Alternatieve navigatie-opties.

Ben je niet zo handig met een telefoon? Of heb je gewoon zin in een offline avontuur? Want laten we eerlijk zijn, soms is het heerlijk om even digitaal te detoxen. Dan hebben wij goed nieuws voor je: onze routes zijn er ook op papier. Geen app die je vertelt waar je heen moet, maar de ouderwetse manier. Volg de stapsgewijze instructies en de borden langs de weg. Bovendien krijg je van ons een handige kaarthouder mee. Deze bevestigen we aan de voorkant van de e-Chopper. Zo heb je de e-Chopperroute altijd bij de hand, zonder enige digitale afleiding.

De leukste routes, hoe kies ik die?

Duik in onze verzameling van prachtige routes en kies jouw favoriet. Wil je wat inside-informatie? Bij vertrek delen we graag de hoogtepunten van elke route en helpen we je het meeste uit je dag te halen.
🔍 Bekijk onze routes hier.


Al beslist? Wacht niet langer.
🛵 Boek nu je tour en ervaar zelf de magie van een soepele navigatie in een schitterende omgeving.

Ga terug naar het overzicht
USP Actieradius

Actieradius

Onze elektrisch aangedreven tweewielers hebben een topsnelheid van 25km/h en een actieradius van maximaal 45km.

USP Duurzaam

Duurzaam

Onze E-Choppers zijn 100% groen. De accu’s worden opgeladen door middel van de zonnepanelen op ons eigen terrein.

USP Rijbewijs

Rijbewijs

Om onze e-choppers te mogen rijden dien je minimaal 18 jaar oud te zijn en minimaal 1 jaar in bezit te zijn van een geldig rijbewijs.

USP eten en drinken

Hapjes & Drankjes

Bij ons kun je warme en gekoelde dranken verkrijgen. Uiteraard kun je onderweg ook genieten op het terras van onze partners.

E-verhuur Woudenberg

06 – 22 04 00 10
info@e-verhuurwoudenberg.nl

Ons adres
Zeisterweg 53
3931 ME Woudenberg
Routebeschrijving

Openingstijden

* Telefonisch bereikbaar tot 20:00
** Reserveren op afwijkende tijdstippen voor groepen is in goed overleg mogelijk.

Maandag 09:00 – 21:00
Dinsdag 09:00 – 21:00
Woensdag 09:00 – 21:00
Donderdag 09:00 – 21:00
Vrijdag 09:00 – 21:00
Zaterdag 09:00 – 21:00
Zondag Gesloten

Gevestigd in Woudenberg

Hartje Nederland