E-verhuur Woudenberg

Elektrische fatbike huren om de natuurrijke omgeving van Woudenberg te ontdekken

×
Ga terug naar het overzicht

De bospaden van den Treek-Henschoten

Willen jullie dit keer geen e-Chopper huren, maar een andere originele activiteit gaan maken? Huur een e-Fatbike. Deze stoere elektrische fietsen hebben wel wat weg van een e-Chopper, maar de ervaring is toch anders.

Een fatbike is geschikt voor routes door het bos, dit maakt het zo’n andere ervaring dan de e-Choppers. Het rijden op een e-Chopper is gaaf en ook erg leuk, maar de bospaden van den Treek-Henschoten ontdekken op een Fatbike gaan jullie niet meer vergeten. E-Verhuur Woudenberg is gelegen in een prachtig gebied tussen Leusden, Zeist, Austerlitz, Maarn, Leersum & Doorn in. Wij willen deze prachtige omgeving graag met je delen.

Direct reserveren

Elektrische fatbike huren? Waar mag een e-Fatbike rijden?

Waar kan een e-Fatbike rijden? We kunnen hier gelukkig kort over zijn. Een e-Fatbike mag rijden op fietspaden en op de weg als andere fietsers dit ook mogen. Voor een e-Fatbike gelden dezelfde routes als voor fietsen. Het grote voordeel hiervan is dat er voor de e-Fatbikes routes zijn waar je met de e-Chopper niet kan komen. Met fatbikes kun je op smallere fietspaden rijden. De routes voor e-Fatbikes gaan daarom meer door het bos en zijn avontuurlijker.

E-Fatbike in Woudenberg

Met een e-Fatbike route door Woudenberg geniet je van het gebied rondom de Pyramide van Austerlitz en het Henschotermeer. Vanaf onze startlocatie in Woudenberg ben je in no-time bij deze hoogtepunten. Het Henschotermeer ligt op 700 meter vanaf ons startpunt. De Pyramide van Austerlitz een kilometer verderop. Woudenberg is door de afwisseling van alle natuur en hoogtepunten de ideale locatie voor een tour op de e-Fatbike.

E-Fatbike in Leusden

Met een e-Fatbike door Leusden is onvergetelijk, omdat je door landgoed Den Treek-Henschoten komt. Onze startlocatie ligt dicht tegen Leusden aan. In minder dan een kilometer vanaf onze locatie rijd je door den Treek in de Gemeente Leusden. Vanaf je Fatbike zie je in Leusden de reeën lopen als je geluk hebt.

E-Fatbike in Zeist

Ben je op vakantie in de omgeving van de Zeist? Onze routes voor de e-Fatbike in de Zeisterbossen zijn zeer de moeite waard. Het bos rondom Zeist wordt afgewisseld door heidevelden en graslandschappen. Waan jezelf in de natuur en geniet van alles wat Zeist te bieden heeft. In het bos rondom Zeist is zelfs een Obelisk te vinden. De Obelisk is het UMO monument, die is geplaatst voor de vereniging die de recreatieve fietspaden heeft aangelegd. Door deze fietspaden is het voor jullie mogelijk het bos rondom Zeist en Austerlitz te ontdekken. Spot jij de Obelisk?

E-Fatbike in Leersum

Vanaf onze startlocatie ben je binnen de kortste keren op het natuurgebied rondom het Leersumse Veld. Het gebied in Leersum is bij uitstek geschikt voor een fatbiketour. Het bestaan namelijk uit prachtige fietspaden, waar een tour met een e-Fatbike heerlijk comfortabel maakt. Het Leersumse Veld is een prachtig natuurgebied gelegen in Leersum. Over de goed onderhouden fietspaden kun je met een e-Fatbike het natuurschoon van Leersum en Doorn ontdekken. Op de route ontdek je bossen, heide en vennen. Zoogdieren en vogels komen in dit gebied veelvuldig voor. Dankzij de geruisloze e-Fatbikes krijg je de kans om deze dieren van dichtbij te spotten.

E-Fatbike in Doorn

Het plaatsje Doorn is gelegen tussen prachtige bossen. Deze bossen ontdek je het beste met een e-Fatbike. Ga voor een avontuurlijke route en ontdek waar de bospaadjes van Doorn je heen brengen. De Kaapse Bossen is te bereiken met de e-Fatbike en hier vind je zelfs een uitkijk punt. Zie jij vanuit het uitkijkpunt in Doorn misschien zelfs Woudenberg liggen? Kijk dan meteen welke routes nog meer prachtig zullen zijn op de e-Fatbike.

Bekijk de routes

Ga terug naar het overzicht
USP Actieradius

Actieradius

Onze elektrisch aangedreven tweewielers hebben een topsnelheid van 25km/h en een actieradius van maximaal 45km.

USP Duurzaam

Duurzaam

Onze E-Choppers zijn 100% groen. De accu’s worden opgeladen door middel van de zonnepanelen op ons eigen terrein.

USP Rijbewijs

Rijbewijs

Om onze e-choppers te mogen rijden dien je minimaal 18 jaar oud te zijn en minimaal 1 jaar in bezit te zijn van een geldig rijbewijs.

USP eten en drinken

Hapjes & Drankjes

Bij ons kun je warme en gekoelde dranken verkrijgen. Uiteraard kun je onderweg ook genieten op het terras van onze partners.

E-verhuur Woudenberg

06 – 22 04 00 10
info@e-verhuurwoudenberg.nl

Ons adres
Zeisterweg 53
3931 ME Woudenberg
Routebeschrijving

Openingstijden

* Telefonisch bereikbaar tot 20:00
** Reserveren op afwijkende tijdstippen voor groepen is in goed overleg mogelijk.

Maandag 09:00 – 21:00
Dinsdag 09:00 – 21:00
Woensdag 09:00 – 21:00
Donderdag 09:00 – 21:00
Vrijdag 09:00 – 21:00
Zaterdag 09:00 – 21:00
Zondag Gesloten

Gevestigd in Woudenberg

Hartje Nederland