E-verhuur Woudenberg

Familieuitjes voor volwassenen: Makkelijk en snel geregeld

×
Ga terug naar het overzicht

Wanneer het gaat om het plannen van een familieuitje voor volwassenen, kan het lastig zijn om iets te vinden dat voor iedereen leuk is. Gelukkig biedt E-verhuur Woudenberg diverse opties voor een spetterend familieuitje. Denk aan ontspannen ritten op e-Choppers, actievere toertochten op e-Fatbikes, en vrolijke trips op e-Kickbikes. Welke keuze je ook maakt, er is altijd een voertuig dat perfect aansluit bij de smaak en energie van jouw gezelschap.

De regio proeven met Happen Zonder Trappen

Wanneer je een familieuitje voor volwassenen plant, wil je iets vinden dat voor iedereen leuk en ontspannen is. Met het arrangement Happen Zonder Trappen combineer je ontspannen rondtoeren met een culinaire ervaring bij verschillende lokale restaurants.

Tijdens een avontuurlijke rit op een e-Chopper, e-Fatbike, e-Kickbike of klassieke Solex ontdek je de prachtige omgeving van Woudenberg en proef je onderweg heerlijke gerechten. Dit maakt het een perfect arrangement voor gezinnen die willen genieten van lekker eten, gezellig samenzijn en een ontspannen tocht door het unieke landschap van de regio.

Meer over Happen Zonder Trappen vind je hier

Happen Zonder Trappen

Genieten van een XL Pannenkoek tijdens de Heuvelrug-route

De Heuvelrug-route is een schitterende tocht voor natuurliefhebbers die je langs de prachtige bossen, heidevelden en uitgestrekte landschappen van de Utrechtse Heuvelrug voert. Terwijl je op een e-Chopper, e-Fatbike, e-Kickbike of Solex rijdt, geniet je volop van de rust en schoonheid van de natuur.

Halverwege de route stop je bij een gezellig restaurant, gelegen op een fijne locatie midden in Driebergen. Hier smul je van een heerlijk grote pannenkoek, perfect om even op adem te komen en te genieten van het samenzijn met je gezelschap, voordat je de route weer vervolgt. Dit is een uitstekend familieuitje voor volwassenen die van lekker eten en natuur houden.

Meer over Tour & Pannenkoeken vind je hier

Een vrolijk familieuitje met een elektrische Step

De e-Kickbike combineert het plezier van steppen met het gemak van elektrische aandrijving. Dit maakt het een speels alternatief voor gezinnen die op zoek zijn naar iets anders dan de traditionele fiets of scooter. De e-Kickbike is verrassend wendbaar en ideaal voor ontspannen tochten over smalle bospaden en langs de bezienswaardigheden in de omgeving. Door de intuïtieve bediening kunnen zelfs beginners er snel mee overweg.

Alles over het huren van de elektrische steps vind je hier

Nostalgische gezelligheid met duurzame Solexen

Voor wie houdt van een vleugje traditioneel zijn er de ouderwetse Solexen, aangedreven door schone alkylaatbenzine van Ecomaxx. Deze moderne brandstof stoot vrijwel geen schadelijke stoffen uit, wat resulteert in een uitstootarme rit zonder de gebruikelijke geur van uitlaatgassen. Deze benzine behoort tot de meest duurzame opties voor de klassieke Solex uit de vorige eeuw en kan in de toekomst zelfs als e-fuel worden geproduceerd, wat fossielvrij rijden mogelijk maakt.

Hoewel deze iconische tweewielers hun authentieke charme behouden, bieden ze nu ook een milieuvriendelijke ervaring. Perfect voor een ontspannen rit waarbij je samen geniet van elkaars gezelschap en het prachtige landschap van de omgeving.

Alles over het huren van Solexen vindt je hier

Meer leuke familieuitjes voor volwassenen bekijken?

Met onze arrangementen boek jij in één handomdraai een compleet uitje voor de hele familie. Heb je speciale verzoeken? Dan houden wij daar gewoon rekening mee!

Alle combideals

Ga terug naar het overzicht
USP Actieradius

Actieradius

Onze elektrisch aangedreven tweewielers hebben een topsnelheid van 25km/h en een actieradius van maximaal 45km.

USP Duurzaam

Duurzaam

Onze E-Choppers zijn 100% groen. De accu’s worden opgeladen door middel van de zonnepanelen op ons eigen terrein.

USP Rijbewijs

Rijbewijs

Om onze e-choppers te mogen rijden dien je minimaal 18 jaar oud te zijn en minimaal 1 jaar in bezit te zijn van een geldig rijbewijs.

USP eten en drinken

Hapjes & Drankjes

Bij ons kun je warme en gekoelde dranken verkrijgen. Uiteraard kun je onderweg ook genieten op het terras van onze partners.

E-verhuur Woudenberg

06 – 22 04 00 10
info@e-verhuurwoudenberg.nl

Ons adres
Zeisterweg 53
3931 ME Woudenberg
Routebeschrijving

Openingstijden

* Telefonisch bereikbaar tot 20:00
** Reserveren op afwijkende tijdstippen voor groepen is in goed overleg mogelijk.

Maandag 09:00 – 21:00
Dinsdag 09:00 – 21:00
Woensdag 09:00 – 21:00
Donderdag 09:00 – 21:00
Vrijdag 09:00 – 21:00
Zaterdag 09:00 – 21:00
Zondag Gesloten

Gevestigd in Woudenberg

Hartje Nederland