E-verhuur Woudenberg

Fietspuzzeltocht: Ga voor een interactief groepsuitje

×
Ga terug naar het overzicht

Een groepsuitje die indruk maakt

Wie wil er nou geen groepsuitje die indruk maakt bij de deelnemers? Een groepsuitje wordt pas echt onvergetelijk als het een unieke en leuke ervaring biedt. Dit is precies wat een fietspuzzeltocht op de e-Fatbike is. Het is niet zomaar een tour, het is een avontuur dat je dagje uit compleet maakt en je teamgeest versterkt.

Een fietspuzzeltocht is een combinatie van fanatieke deelnemers, onderlinge competitie en de omgeving op een compleet andere manier ontdekken. Heerlijk in de frisse lucht en door de prachtige natuur. Je geniet pas echt nadat je een lastig raadsel hebt opgelost en jullie weer verder kunnen. Met deze extra activiteit beleef je een interactief groepsuitje.

Welke route kies jij voor de fietspuzzeltocht?

Voor je begint aan de fietspuzzeltocht kies je welke route jullie gaan nemen. Naast het competitieve element zijn de puzzeltochten bedoeld om de omgeving net even iets beter te ontdekken. Tijdens de activiteit sta je namelijk meerdere keren stil op een belangrijk punt uit te omgeving. De kans is groot dat je anders langs deze punten was gefietst, zonder ze op te merken. 

Je kan kiezen voor een route over het voormalige vliegveld in Soesterberg. Op dit terrein zijn erg veel verborgen feitjes te vinden. Een fietspuzzeltocht is dan de ideale manier om hierachter te komen. Kies je voor de route over de Utrechtse Heuvelrug, dan hebben de vragen te maken met alles wat je hier tegen kan komen. Typische bezienswaardigheden, grappige weetjes en bijzondere natuurgebieden zal je dan allemaal moeten opzoeken. Ga je liever op pad zonder route, dan kies je voor de puzzeltocht met knooppunten. Hiermee rijd je door de omgeving van Woudenberg, op zoek naar het goede knooppunt. Tussen de knooppunten door houd je je ogen open om de locatie voor de volgende vraag te ontdekken.

Ga de strijd aan met andere teams

Het competitie-element van deze fietspuzzeltocht voegt een extra dimensie toe aan het avontuur. Terwijl je met je team door de prachtige omgeving fietst, zul je ook moeten nadenken, communiceren en strategisch samenwerken om als winnaar uit de bus te komen. Het is een geweldige kans om de teamdynamiek te versterken, elkaars sterke punten te benutten en samen obstakels te overwinnen.

Onderlinge samenwerking en kennis op de proef stellen

Een fietspuzzeltocht op een e-Fatbike brengt je langs de hoogtepunten van de omgeving. Op de locaties met de vragen is onderlinge samenwerking van groot belang. Met elkaar ga je op zoek naar het goede antwoord. Dit antwoord kan ergens verborgen liggen. Is het antwoord er niet te vinden, dan moet je het van je algemene kennis hebben. De vragen zijn een mooie mix tussen kennis vragen, leuke doordenkers en verborgen feitjes. Hierdoor is de slimste van de groep niet persé altijd de winnaar.

Deze fietspuzzeltocht is ook leuk voor jou!

Deze activiteit is echt leuk voor iedereen. De vragen komen uit allerlei verschillende categorieën. Je hoeft geen genie te zijn om achter het goede antwoord te komen. Het draait bij de fietspuzzeltocht daarnaast niet alleen om winnen. Het gaat ook om het plezier van het spel, het creëren van mooie herinneringen en het genieten van elkaars gezelschap. Of je nu een ervaren fietser bent of gewoon op zoek bent naar een leuke en uitdagende activiteit, de fietspuzzeltocht op de e-Fatbike is ook leuk voor jou.

Ben jij klaar om je kennis en samenwerking op de proef te stellen en te ontdekken of jouw team de slimste is? Kies voor een fietspuzzeltocht op de e-Fatbike en beleef een onvergetelijke middag vol avontuur, competitie en plezier op de Utrechtse Heuvelrug. Het is tijd om de uitdaging aan te gaan en te bewijzen wat jouw team waard is!

Neem contact op Direct reserveren

Ga terug naar het overzicht
USP Actieradius

Actieradius

Onze elektrisch aangedreven tweewielers hebben een topsnelheid van 25km/h en een actieradius van maximaal 45km.

USP Duurzaam

Duurzaam

Onze E-Choppers zijn 100% groen. De accu’s worden opgeladen door middel van de zonnepanelen op ons eigen terrein.

USP Rijbewijs

Rijbewijs

Om onze e-choppers te mogen rijden dien je minimaal 18 jaar oud te zijn en minimaal 1 jaar in bezit te zijn van een geldig rijbewijs.

USP eten en drinken

Hapjes & Drankjes

Bij ons kun je warme en gekoelde dranken verkrijgen. Uiteraard kun je onderweg ook genieten op het terras van onze partners.

E-verhuur Woudenberg

06 – 22 04 00 10
info@e-verhuurwoudenberg.nl

Ons adres
Zeisterweg 53
3931 ME Woudenberg
Routebeschrijving

Openingstijden

* Telefonisch bereikbaar tot 20:00
** Reserveren op afwijkende tijdstippen voor groepen is in goed overleg mogelijk.

Maandag 09:00 – 21:00
Dinsdag 09:00 – 21:00
Woensdag 09:00 – 21:00
Donderdag 09:00 – 21:00
Vrijdag 09:00 – 21:00
Zaterdag 09:00 – 21:00
Zondag Gesloten

Gevestigd in Woudenberg

Hartje Nederland