E-verhuur Woudenberg

Gegarandeerd een uitje met mooi weer

×
Ga terug naar het overzicht

Ken je dat gevoel?

Je hebt zin in een heerlijk dagje uit in de buitenlucht, maar je houdt de weersvoorspellingen nauwlettend in de gaten. Wij begrijpen we dat het Nederlandse weer soms onvoorspelbaar kan zijn. Daarom bieden wij een ‘Mooi Weer Garantie’. Lees verder en ontdek hoe je onbezorgd een dagje uit kunt boeken.

Wanneer heb je de minste kans op regen?

In Nederland is het lastig te zeggen vanwege het onvoorspelbare klimaat. Als je van gemiddeldes uitgaat kun je in het voorjaar de minste neerslag verwachten. De maand april is gemiddeld gezien het droogste. Op de 2een 3e plek staan de maanden Mei en Maart. In de zomer kun je een fractie meer neerslag verwachten, maar dat verschil is niet zo groot. 

Gelukkig hebben wij een oplossing voor het onvoorspelbare weer in Nederland. Door onze Mooi Weer Garantie hoef je voor de organisatie geen zorgen te maken over het weer. Zo kun je een uitje net zo goed in het voorjaar als in het najaar boeken. 

Wat houdt de Mooi Weer Garantie in?

De Mooi Weer Garantie is onze service waarmee je zonder angst voor regenbuien je uitje in de buitenlucht kunt boeken. Zo kun je met een gerust hart al een ruime tijd van tevoren jouw reservering plaatsen. Gaat het regenen op de dag van jouw uitje, of is het noodweer? Dan kun je dankzij deze garantie de tour kosteloos verzetten of annuleren.

Wanneer is de Mooi Weer Garantie van toepassing?

De Mooi Weer garantie geldt bij neerslag of noodweer. Wij hopen natuurlijk op stralende zon en 25 graden voor je uitje. Dit kunnen we helaas niet garanderen. Blijft het droog, dan trek je er gezellig op uit om te genieten van de omgeving.

Wanneer kun je gebruik maken van de Mooi Weer garantie?

Niets is zo veranderlijk als het weer, vandaar dat je pas vanaf 24 uur voor aanvang van je boeking gebruik kunt maken van de Mooi Weer Garantie. Het zou jammer zijn als je het uitje hebt verzet, maar het toch mooi weer blijkt te zijn, toch? De Mooi Weer Garantie geldt tot uiterlijk 2 uur voor aanvang van de boeking. 

Geldt de Mooi Weer Garantie voor arrangementen?

Nee, de Mooi Weer Garantie geldt alleen voor losse tours. Voor arrangementen gelden andere voorwaarden. Hierbij houden we rekening met de voorwaarden van onze leveranciers. Waar het kan denken we uiteraard graag met je mee en blijven we zo flexibel mogelijk. 

Wat als we reservering niet wijzigen?

Kun je de tour niet meer wijzigen? Geen zorgen, samen zoeken we naar een droog moment voor je tour. We houden de weerapps in de gaten, zodat jij op het goede moment kan vertrekken. Zijn alle volgende tijden al volgeboekt, dan laten we dit weten en kunnen we de tour helaas niet uitstellen. 

Wat als we toch de regen in gaan?

Mocht het zo zijn dat jullie toch op pad gaan inde regen, dan voorzien we iedereen van regenponcho’s. Is het ook nog eens koud, dan krijgen jullie er ook nog handschoenen bij. Zo verloopt het uitje zo comfortabel mogelijk en blijven jullie alsnog warm en droog. 

Met een gerust hart een uitje boeken?

Als het lekker weer is wil je zoveel mogelijk buiten zijn. Dankzij de ‘Mooi Weer Garantie’ laat jij je niet tegenhouden door slecht weer. Jij bent verzekerd van een geslaagd outdoor uitje die je op tijd kunt boeken. Of je nu met je vrienden, familie of collega’s komt, wij zorgen voor een onvergetelijk (droog) uitje. 

Direct reserveren

Ga terug naar het overzicht
USP Actieradius

Actieradius

Onze elektrisch aangedreven tweewielers hebben een topsnelheid van 25km/h en een actieradius van maximaal 45km.

USP Duurzaam

Duurzaam

Onze E-Choppers zijn 100% groen. De accu’s worden opgeladen door middel van de zonnepanelen op ons eigen terrein.

USP Rijbewijs

Rijbewijs

Om onze e-choppers te mogen rijden dien je minimaal 18 jaar oud te zijn en minimaal 1 jaar in bezit te zijn van een geldig rijbewijs.

USP eten en drinken

Hapjes & Drankjes

Bij ons kun je warme en gekoelde dranken verkrijgen. Uiteraard kun je onderweg ook genieten op het terras van onze partners.

E-verhuur Woudenberg

06 – 22 04 00 10
info@e-verhuurwoudenberg.nl

Ons adres
Zeisterweg 53
3931 ME Woudenberg
Routebeschrijving

Openingstijden

* Telefonisch bereikbaar tot 20:00
** Reserveren op afwijkende tijdstippen voor groepen is in goed overleg mogelijk.

Maandag 09:00 – 21:00
Dinsdag 09:00 – 21:00
Woensdag 09:00 – 21:00
Donderdag 09:00 – 21:00
Vrijdag 09:00 – 21:00
Zaterdag 09:00 – 21:00
Zondag Gesloten

Gevestigd in Woudenberg

Hartje Nederland