E-verhuur Woudenberg

Is er pechservice als een elektrische tweewieler ermee stopt of kapot gaat?

×
Ga terug naar het overzicht

Onderhoud

Er zijn weinig dingen vervelender dan stil komen te staan langs de weg met een e-Chopper, e-Fatbike of e-Kickbike die het niet meer doet. Wist je dat wij een pechservice hebben? Als dit onverhoopt toch gebeurt wil je graag dat een pechgeval zo snel mogelijk opgelost wordt, zodat jullie weer verder kunnen genieten van een leuke tour en de mooie omgeving. We doen er alles aan om deze problemen te voorkomen door middel van goed onderhoud.

Onze pechservice bestaat deels uit preventie. Voordat jullie vertrekken checken wij tenslotte altijd nog de technische staat van de elektrische tweewielers. Pechgevallen kunnen we helaas nooit helemaal uitsluiten en niet altijd voorkomen. Onze tweewielers rijden per jaar erg veel kilometers, waardoor er door slijtage of andere redenen soms problemen kunnen ontstaan.

Wat kan er onderweg gebeuren?

Onze voertuigen zijn elektrisch aangedreven. De elektromotoren vertonen gelukkig niet vaak problemen, waardoor er weinig risico’s zijn op motorische problemen. Wat wel voor problemen zou kunnen zorgen zijn de accu’s. Accu’s kunnen door bepaalde weersomstandigheden sneller leeg gaan dan normaal of geven aan dat ze leeg zijn terwijl ze dit niet in alle gevallen zijn. Wij controleren onze accu’s altijd voor we deze aan jullie meegeven.

De routes zijn zo ontworpen dat de accu’s het in principe in alle weersomstandigheden volhouden. Ondanks de controles en met zorg samengestelde routes gebeurt het soms dat een accu leeg raakt. Je komt dan stil te staan en kan niet meer verder. Gelukkig hebben wij altijd reserveaccu’s achter de hand, om je zo snel mogelijk weer op weg te kunnen helpen.

Naast problemen met accu’s kunnen er ook problemen ontstaan met zachte of lekke banden, in dat geval hebben wij reservevoertuigen om jullie zo snel mogelijk weer op pad te krijgen. Andere technische problemen of komen zelden voor, maar zijn niet uitgesloten. Merk je onderweg iets aan je tweewieler dat je vreemd vindt, niet vertrouwt of voel je jezelf onveilig? Bel dan meteen naar ons algemene telefoonnummer, zodat we je advies kunnen geven en het probleem meteen voor je op kunnen lossen als dit noodzakelijk is.

Pechservice: wat moet je doen bij een pechgeval?

Als je merkt dat je tweewieler vreemd doet, zachte banden heeft of bijvoorbeeld slecht remt adviseren wij je om jullie zelf eerst in veiligheid te brengen door een goede plek op te zoeken, waar jullie andere weggebruikers niet hinderen. Als jullie een veilige plek hebben gevonden is het verstandig om ons meteen te bellen. Wij kunnen jullie dan adviseren of het veilig is om door te rijden, of dat problemen door ons verholpen moeten worden. Veiligheid staat bij ons altijd voorop. We worden veel liever een keer te veel gebeld dan dat één van jullie met een voertuig op pad is die niet volledig veilig is.

Het is belangrijk dat jullie niet zelf het probleem proberen te verhelpen, zonder dat jullie ons daar over inlichten. Wij kunnen jullie namelijk beter adviseren wat wel en niet verstandig is om te doen en kunnen hierdoor risico’s op extra schades zo klein mogelijk houden.

Hoe snel wordt een pechgeval verholpen?

Onze pechservice is zo ingericht dat wij in de meeste gevallen binnen een kwartier tot twintig minuten op jullie locatie aanwezig kunnen zijn. In hele uitzonderlijke gevallen kan dit langer duren, bijvoorbeeld als een andere groep op hetzelfde tijdstip ook een pechgeval heeft. Wij streven ernaar om het pechgeval zo snel mogelijk te verhelpen, zodat jullie de route spoedig kunnen vervolgen. Indien een voertuig niet meer in staat is de route verder te vervolgen kunnen wij in bijna alle gevallen vervangend vervoer aanbieden, waardoor jullie weer verder kunnen rijden.

Worden er kosten in rekening gebracht bij een pechgeval?

Als er een pechgeval is ontstaan buiten jullie schuld om zullen er nooit kosten in rekening worden gebracht om het pechgeval te verhelpen. Buiten jullie schuld om houdt in dat er op een normale manier met de tweewielers is omgegaan. Bovendien worden er ook geen extra kosten in rekening gebracht als jullie later dan de afgesproken tijd arriveren op onze locatie doordat jullie op de pechservice moesten wachten.

Direct reserveren

Ga terug naar het overzicht
USP Actieradius

Actieradius

Onze elektrisch aangedreven tweewielers hebben een topsnelheid van 25km/h en een actieradius van maximaal 45km.

USP Duurzaam

Duurzaam

Onze E-Choppers zijn 100% groen. De accu’s worden opgeladen door middel van de zonnepanelen op ons eigen terrein.

USP Rijbewijs

Rijbewijs

Om onze e-choppers te mogen rijden dien je minimaal 18 jaar oud te zijn en minimaal 1 jaar in bezit te zijn van een geldig rijbewijs.

USP eten en drinken

Hapjes & Drankjes

Bij ons kun je warme en gekoelde dranken verkrijgen. Uiteraard kun je onderweg ook genieten op het terras van onze partners.

E-verhuur Woudenberg

06 – 22 04 00 10
info@e-verhuurwoudenberg.nl

Ons adres
Zeisterweg 53
3931 ME Woudenberg
Routebeschrijving

Openingstijden

* Telefonisch bereikbaar tot 20:00
** Reserveren op afwijkende tijdstippen voor groepen is in goed overleg mogelijk.

Maandag 09:00 – 21:00
Dinsdag 09:00 – 21:00
Woensdag 09:00 – 21:00
Donderdag 09:00 – 21:00
Vrijdag 09:00 – 21:00
Zaterdag 09:00 – 21:00
Zondag Gesloten

Gevestigd in Woudenberg

Hartje Nederland