E-verhuur Woudenberg

Teamuitje in Utrecht en omgeving: 3 ideeën voor een knallende teamdag!

×
Ga terug naar het overzicht
Teamuitje in Utrecht

Organiseer een teamuitje in Utrecht en omgeving

Een teamuitje is de perfecte gelegenheid om gezellig met collega’s of teamleden de onderlinge banden te versterken en samen een leuke tijd te hebben. Een teamuitje in Utrecht is super handig, omdat het lekker centraal gelegen is en Utrecht veel te bieden heeft. Geniet samen van leuke activiteiten in de gezellige stad, maak een tussenstop bij één van de café’s voor een gezellig drankje of zoek het avontuur op in de natuur van de Utrechtse Heuvelrug. In deze blog delen we drie geweldige ideeën die je gelezen moet hebben als je een uitje met je team organiseert in Utrecht en omstreken. 

Touren met het hele team

De omgeving van Utrecht is geweldig om doorheen te touren. Ervaar de vrijheid en ontspanning als je door de natuur rijdt. Op de Utrechtse Heuvelrug vind je bijvoorbeeld de Pyramide van Austerlitz. Deze toeristische trekpleister is gebouwd door de soldaten van Napoleon. Tegenwoordig kun je de Pyramide nog steeds beklimmen. 

Vlakbij vind je naast uitgestrekte bossen ook nog eens prachtige heidevelden. Deze heidevelden zijn het hele jaar door prachtig, maar ongeveer eind augustus komt de heide in bloei te staan. Zorg dat je dan in augustus met je team in Utrecht bent en ervaar dit prachtige fenomeen zelf. 

Wanneer je er met je team eropuit bent hebben jullie wel leuk vervoer nodig voor de tour. Rijd met je team door de Utrechtse Heuvelrug op een e-Chopper, e-Fatbike, e-Kickbike of Solex. Met de gave elektrische tweewielers trekken jullie de aandacht en cruisen jullie ontspannen door het Utrechtse landschap. Met de Solexen wanen jullie je in de jaren 60 en ervaren jullie het brommergevoel.

Teambuilding

Een teamuitje is pas echt compleet met een vleugje teambuilding. Utrecht biedt een breed scala aan leuke activiteiten die zorgen voor een betere samenwerking en communicatie tussen teamleden. Teambuildingsactiviteiten kunnen educatief zijn, maar ontspannende teambuilding werkt ook goed. 

Overweeg om tijdens het teamuitje een puzzelrit te doen. Bij het kiezen van een puzzelrit moet je erop letten dat je een leuke route uitkiest. Als jij en je team het leuk vinden om het voormalige vliegveld van Soesterberg te ontdekken kun je een puzzelrit op de route Rondje Vliegveld kiezen. Trekt het team liever het Utrechtse landschap in, dan is een puzzelrit op de route Woudenberg en omgeving nog veel leuker.

Naast een puzzelrit is het geweldig om een spellencircuit aan de teamactiviteit toe te voegen. Ga met elkaar de strijd aan tijdens originele spellen in ‘Robinson stijl’. Deze uitdagende en leuke ervaring zal niet alleen zorgen voor plezier, maar ook de teamgeest versterken. 

Gezellig dineren

Een teamdag vol activiteiten sluit je af door te ontspannen en te genieten van lekker eten. Als je met je teamuitje in Utrecht bent heb je hiervoor ontzettend veel keuze. Zijn jullie op zoek naar gezelligheid? Dan kun je met je team neerstrijken op een van de vele terrassen aan de grachten en genieten van heerlijke gerechten. Als je op zoek bent naar iets specialers, probeer dan de internationale keukens die Utrecht te bieden heeft. 

Kiest jouw team liever voor een wat laagdrempeliger diner? Dan is de barbecue echt wat voor jullie. Samen genieten van een overheerlijke barbecue van de keurslager onder het genot van een lekker drankje. Lekker ongedwongen en te combineren met een leuke tour.

Vergeet niet om een toost uit te brengen op een geslaagde teamdag en de successen van het team te vieren!

Conclusie

Het organiseren van een teamuitje in Utrecht is een eitje door de talloze mogelijkheden. Of je nu kiest voor een gezellige tour door de natuur rondom Utrecht, een puzzelrit of gezellig eten. Utrecht heeft voor elk team wat wils. Dus, waar wacht je nog op? Plan die knallende teamdag en creëer onvergetelijke herinneringen met je teamleden.

Neem contact op

Ga terug naar het overzicht
USP Actieradius

Actieradius

Onze elektrisch aangedreven tweewielers hebben een topsnelheid van 25km/h en een actieradius van maximaal 45km.

USP Duurzaam

Duurzaam

Onze E-Choppers zijn 100% groen. De accu’s worden opgeladen door middel van de zonnepanelen op ons eigen terrein.

USP Rijbewijs

Rijbewijs

Om onze e-choppers te mogen rijden dien je minimaal 18 jaar oud te zijn en minimaal 1 jaar in bezit te zijn van een geldig rijbewijs.

USP eten en drinken

Hapjes & Drankjes

Bij ons kun je warme en gekoelde dranken verkrijgen. Uiteraard kun je onderweg ook genieten op het terras van onze partners.

E-verhuur Woudenberg

06 – 22 04 00 10
info@e-verhuurwoudenberg.nl

Ons adres
Zeisterweg 53
3931 ME Woudenberg
Routebeschrijving

Openingstijden

* Telefonisch bereikbaar tot 20:00
** Reserveren op afwijkende tijdstippen voor groepen is in goed overleg mogelijk.

Maandag 09:00 – 21:00
Dinsdag 09:00 – 21:00
Woensdag 09:00 – 21:00
Donderdag 09:00 – 21:00
Vrijdag 09:00 – 21:00
Zaterdag 09:00 – 21:00
Zondag Gesloten

Gevestigd in Woudenberg

Hartje Nederland